Welkom bij Gilde Educatie

Gilde Educatie biedt passende scholing en leerwegen voor volwassenen en jongeren, allochtonen en autochtonen. Overdag en ’s avonds. Onze inburgeringscursussen behoren tot de beste in Nederland. We krijgen een mooi rapportcijfer van onze deelnemers. Gilde Educatie heeft het Keurmerk Inburgeren.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de cursus heeft u een mentor die u begeleidt. Wij helpen u met de aanvraag van een lening bij DUO. Ook bij de aanvraag van het inburgeringsexamen helpen wij u. Vijf dagen per week kunt u gebruik maken van ons open leercentrum. Hier leert u onder begeleiding. Overal, ook thuis, kunt u oefenen met ons online taalprogramma.

Werk en opleiding

Wilt u ook werken tijdens uw cursus? Wij brengen u in contact met het uitzendbureau waarmee wij samenwerken. Wilt u na of tijdens de cursus een mbo-opleiding/beroepsopleiding volgen? Gilde Educatie werkt samen met Gilde Opleidingen. Dit is een school voor beroepsonderwijs. Bij ons is het mogelijk om naast uw inburgeringscursus een beroepsopleiding te volgen. U leert dan in de praktijk een vak. U heeft met diploma meer kans op een baan of kunt verder leren bij Gilde Opleidingen.

Keurmerk Blik op Werk

Gilde Educatie heeft het Keurmerk Blik op Werk. Een school met dit keurmerk biedt kwaliteit, maakt goede afspraken en de cursisten zijn tevreden. Wij krijgen van onze cursisten het cijfer: 8,5.

U kunt alleen geld lenen van DUO, als u een inburgeringscursus volgt bij een school met een Blik op Werk Keurmerk.
 

Educatie - 01