NT2 Entree

Heeft u behoefte aan goed geschoold personeel? Wilt u nu al inspelen op de veranderingen in de arbeidsmarkt en een mogelijk personeelstekort voor zijn? Gilde Educatie schoolt arbeidskrachten binnen uw bedrijf. Leren in de praktijk is essentieel voor de ontwikkeling van studenten, uw toekomstige werknemers.

Win-win-situatie

Als zij hun opleiding kunnen volgen binnen uw bedrijf levert dit direct een win-win-situatie op. U staat aan de wieg van de ontwikkeling en het aanboren van hun talenten. Studenten leren en werken op de werkvloer. Ze gaan de taal spreken van uw bedrijf en branche en worden uitgedaagd op een manier die bij hen past. Dat levert op maat geschoolde vakmensen op.

Opdoen van praktijkervaring is belangrijk voor anderstaligen die extra ondersteuning nodig hebben om de Nederlandse taal en de taal van uw bedrijf te leren spreken. Door deze doelgroepen kansen te bieden voldoet u aan de banenafspraak in de Participatiewet die zegt dat het bedrijfsleven banen beschikbaar moet stellen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast kan het een oplossing bieden aan werkzaamheden binnen uw bedrijf waarvoor lastig personeel te werven is.

Sneller ingeburgerd met een beroepsopleiding. Bij Gilde Educatie volgen cursisten tegelijk met hun NT2-cursus een beroepsopleiding bij Gilde Opleidingen. Deze opleiding is vooral geschikt voor anderstalige jongeren en jongvolwassenen die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben. Als zij hun diploma hebben behaald kunnen zij gaan werken of een mbo-opleiding op niveau 2 gaan volgen.

De voordelen

Personeel

  • Deze manier van opleiden kan bijdragen aan een duurzaam personeelsbeleid.
  • Studenten zijn snel inzetbaar.
  • Minimale loonkosten tijdens opleiding.
  • Met deze opleiding in huis voldoet u aan de banenafspraak in de Participatiewet.

Maatwerk

  • Maatwerkopleiding aangepast op de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Ontzorgen

  • Studenten worden begeleid door een docent die bekend is met uw branche.
  • We ontwikkelen een passend en effectief didactisch begeleidingsmodel voor het leren in bedrijf.
  • Vooraf zijn noodzakelijke eisen (denk aan veiligheid) bekend bij de studenten.

Opleidingen

Gilde Educatie biedt opleidingen aan op het gebied van facilitair, retail en logistiek. Samen met u werken we aan een nieuwe manier van opleiden die volledig aansluit op de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Wij faciliteren een docent die op locatie de studenten begeleidt en de opleiding verzorgt. De opleiding duurt 1 jaar. Vanzelfsprekend wordt de opleiding op maat samengesteld voor uw bedrijf.

Ahmad